Det er vigtigt, at du sætter dig ind i vores aktuelle vilkår, inden du foretager en bestilling. Følgende vilkår regulerer forholdet mellem dig som kunde og STYLE24 AB (fremover kaldet Bordben24,) når du handler på vores hjemmeside over internettet.

Bestillinger
Bestillinger er bindende. Bestilling som foretages i en anden persons navn uden dennes samtykke eller på anden vis medfører økonomisk tab eller skade for Bordben24 politianmeldes.

Priser
Prisen, som angives på Bordben24 websted på købstidspunktet, er den gældende. Priserne er stykpriser inklusive MOMS, hvis intet andet er angivet. Vi forbeholder os ofr eventuelle skrivefejl.

Aldersgrænse
Hos Bordben24 skal du være 18 år for at handle. Er bestilleren under 18 år skal værgens tilladelse gives til bestilleren, inden købet foretages.

Lagring af personlige oplysninger
Når du handler med os på Bordben24 , godkender du, at vi må lagre dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores politik om personlige oplysninger. Al personlig information, som du giver os, anvendes kun i vores virksomhed til at kunne give dig god service ved dine tilbagevendende køb. Vi kan også anvende dem til at sende dig specialtilbud fra vores butik samt nyhedsbrev, hvis du har givet os tilladelse til at sende dig sådanne. De personlige oplysninger som vi lagrer i vores kundedatabase er:
For- og efternavn
Personnummer
Adresse
E-mail
Telefonnummer

Forsendelse

De fleste af vores produkter fremstilles efter kundens ordre – fremstillingen er angivet i hver produktbeskrivelse.

Forsendelsestiden hos os er 3-5 dage og fragt er udført af DPD / Postnord eller DB Schenker. Når din bestilling er sendt, vil du modtage en mail fra os med sporingsnummer og et link, hvor du kan følge forsendelsen. Du vil også blive underrettet af fragtfirmaet og kan vælge om du vil hente pakken fra agenten eller hvis pakken skal leveres hjem.
Det er fragtfirmaet, der beslutter hvilke fragtmuligheder der er tilgængelige, afhængigt af hvor i landet leveringen skal finde sted og pakkenes dimensioner og vægt (store pakker kan ikke altid hentes hos agenter på grund af regler vedrørende arbejdsmiljøet).

Retur

Privatkunder har ifølge loven om fjernsalg ret til 14 dages opsigelsesret. Det betyder, at du som kunde har ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage efter modtagelsen af varerne. Returnerede varer skal være ubrugte og velpakket.
Skriv et mail til os med informationer om dit navn og ordernumer, så hjælper vi dig med at sende produktet tilbage på bedste vis.

Transportskadet leverance
Når du tager imod varen, kan den være blevet beskadiget under transporten. Anmeld i så fald skaden direkte til distributøren, hvor du hentede pakken. Ses skaden udvendigt, kan du reklamere allerede, når du tager imod forsendelsen.

Kvittering/Ordrebekræftelse 
Bekræftelsen, du modtager via e-mail, når du foretager din bestilling, gælder som kvittering. Hvis du ikke har fået en ordrebekræftelse inden for 30 minutter, kontroller venligst at din e-mailadresse stemmer og send os en email, s vi kan gensende bekræftelsen.

Garantier
Bordben24 følger naturligvis kundekøbslovgivningen og giver mindst 6 måneders garanti p alle produkter.

Denne garanti gælder ikke ved:
-Ulykker efter du har fået varen
-Misvedligeholdelse
-Unormal anvendelse af varen
-hvis du har afstået fra at følge pleje- og serviceanvisninger.
Ifølge kundekøbslovgivningen kan du endda altid reklamere produktionsfejl på en vare op til tre år efter købet.

Reklamationer
Hvis en vare er skadet, når du åbner pakken, skal du foretage en reklamation til os, derefter erstatter vi den på passende vis, enten ved en ny tilsvarende vare eller pengene tilbage. Du som kunde har heller ikke nogle udgifter til fragt i forbindelse med dette, da vi selvfølgelig betaler dine fragtomkostninger. Ved reklamation kontakt os via mail på info@bordben24.dk og angiv, at det gælder en reklamation i emnefeltet på mailen, så hjælper vi dig med at sende produktet tilbage på bedste vis.

Forbrugerkøbslovgivningen giver dig ret til at reklamere en vare inden for 3 år under forudsætning af, at varen var fejlagtig på tidspunktet for levering. Vent dog ikke med at gøre noget ved en fejl, men gør det med det samme. Ved tvister som det ikke lykkes os at løse sammen, anbefaler vi, at du henvender dig til det almene reklamationsnævn. Vi følger altid deres anbefalinger.

Grønland
Vi sender desværre ikke til Grønland.

Tvist
Du kan angive klagemål direkte online ved EU-kommissionens platform for mægling i tvister, som du finder på det følgende link http://ec.europa.eu/consumers/odr. Efterlader du et klagemål via denne platform, viderebefordres dit ærinde automatisk til det pågældende nationale tvistløsningsorgan. Dette tvistløsningsorgan tager derefter kontakt til os og forsøger at løse tvisten uden at indblande domstole.